A tévéreklámok is lehetnek hasznosak-így bukkantam a Kitonailre

Manapság a modern technika világát éljük, el sem tudjuk képzelni az életünket számítógép, tablet és televízió nélkül. Minden honnan ömlik ránk az információ, csak győzzük feldolgozni őket. Folyamatosan jön az utánpótlás a legújabb számítástechnikai eszközökből és arra bíztatnak minket, hogy minél hamarabb cseréljük le őket a legújabbra, mert az mennyivel szuperebb és jobb. A mai eszközöket már sajnos nem úgy tervezik, hogy ne hosszú évekig szolgáljanak minket, mint a régi szép időkben, amikor egy mosógép akár 20 évig is szuperált a családban. Jobb esetben egy laptop vagy egy telefon 1-2 évet, ha kibír, és rendszerint úgy vannak kalibrálva, hogy a garancia lejárta után menjenek tönkre.

A számítástechnika nagyon nagy üzlet lett, hiszen már szinte lehetetlen nélküle létezni és ezt persze abszolút ki is használják. Ha újra fiatal lennék, biztos vagyok benne, hogy informatikusnak állnék, mert egy multi cégnél komoly pénzeket lehet vele keresni.

Internet nélkül pedig valljuk be, megállna a Világ. A közösségi média virágkorát éli, ezzel én mondjuk, nem tudok azonosulni. Én megélni szeretem a dolgokat elsősorban nem pedig egyből megosztani minden pillanatomat az ismerőseimmel. Van ki viszont ott éli az életét és onnan várja a folyamatos visszaigazolást, hogy neki igenis milyen irigylésre méltó élete van.

Valahol ez azt gondolom szomorú. Az interneten és a televízióban folyamatosan ömlik ránk a rengeteg információ mellett a töménytelenül sok reklám is. Vannak viszont olyan dolgok, amiket fel sem fedeznénk enélkül, azért tehát ennek sem csak árnyoldalai vannak, mindenben meg kell találni az arany középutat. Bevallom azért esténként, persze nem minden este, de jól esik kicsit leülni a kanapéra a TV elé és kicsit kikapcsolni az agyamat egy nehéz nap után. Persze nem tudom úgy megnézni a kedvenc esti sorozatomat, hogy ne kelljen közben egy csomó reklámot végignéznem. Van úgy, hogy egész hasznos dolgokat sikerül elcsípnem ezen alkalmakkor. Apósomnak sajnos van egy visszatérő problémája, elég kellemetlen dolog, amiről nem szeretnek az emberek beszélni érthető okokból. Mivel sokat jár uszodába, sajnos előfordul, hogy esetenként előjön nála a körömgomba. Erre találtam megoldást nemrégiben szintén egy ilyen filmezős estémen, amikor megláttam egy erre használatos terméket, mégpedig a Kitonail-t. Ez egy gombaellenes hatású gyógyszerkészítmény, lényegében egy gyógyszeres körömlakk. Gondoltam, mivel nagyon egyszerűnek tűnik a használata, talán rá tudom venni apósomat, hogy használja, mert az erre használatos krémekkel mindig problémája volt. Rövid időn belül teljesen eltűnt a körömgomba. Azóta ha a családban, bármikor felbukkan a probléma mindig mindenkinek a Kitonail-t ajánlom.

Ezért mondom, hogy a mai modern világnak korántsem csak árnyoldalai vannak, régen például a patikán kívül sehol nem kaptunk volna tippeket, hogy mivel kezelhetnénk az ehhez hasonló problémáinkat. Elég csak bekapcsolni a tévét vagy felmenni az internetre és máris kapjuk a tippeket.