Régi nagy álmomat váltottam valóra

Mindenkinek van gyerekkori álma. Sokan a repülőgépet akarunk vezetni, vannak, akik versenyautót és akadnak olyanok is, akik pl. motorozni szeretnének.

Én egy olyan ember vagyok, aki ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor azt minden áron megvalósítja.

Nem sok olyan dolog van, amit igazán szeretnék, de ezen kevés dolgok vannak annyira fontosak a számomra hogy mindenképpen megvalósítsam őket.

A motorozás 15 éve vonz és akkor elhatároztam, hogy mindenképpen megszeretném szerezni motoros jogosítványomat.

Szerencsére ez már meg is van, és holnap fogok menni vidékre ahol, megveszem az első nagy motoromat, viszont a mai nap el kell mennem egy motorosboltba, ahol a megfelelő felszerelést tudják a számomra biztosítani.

Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon melyik motoros áruházba menjek és mindjárt el is mondom, hogy miért pont arra esett a választasom, amire.

Azért éppen a Shox motorosboltra esett a választásom, mert olyan neves márkákat forgalmaznak, amiket minden jóra való motoros ismer.

Óriási nagy náluk a termékpaletta, ami számomra egy meghatározó tényező volt, hogy honnan szerezzen be a motoros felszerelésemet.

Még amíg tinédzser voltam eszméletlenül sokat tévéztem, illetve ültem a számítógép előtt.

Nagyon sok motoros adásokat és csatornákat néztem a tévében, és itt találkoztam először azokkal a világhírű márkákkal, amikkel ez a motorosbolt is foglalkozik.

És soha nem tartoztam azok közé, akik károsnak vagy éppen kártékonynak tartották volna a túl sok tévézést, illetve azt, ha valaki túl sokat ül otthon a számítógép előtt.

Szerintem ez mindenképpen egy olyan dolog, ami megkönnyíti az információáramlást és ezzel együtt az életünket is, hiszen így első kézből kapunk segítséget rengeteg témában, mint például a motorozásban is hogy milyen márkákat is érdemes választanunk.

Egyébként szerintem az a jó a tévézés ben illetve a számítógépben hogy mi tudjuk kiválasztani hány illetve milyen forrásból szeretnénk tájékozódni egy adott témában.

Természetesen mindenkinek érdeke az, hogy az ő oldalát böngésszék vagy az ő műsorát nézzek.

De mégis adott a lehetőség hogy más weboldalakon ugyanarról a témáról olvashassunk, ezáltal nem elfogultak leszünk, hanem inkább tájékozottak.

A motorozás, mint tudjuk nem egy olcsó hobbi, éppen ezért szükséges nagyon sok honlapot, webáruházat átböngészniünk, és csak ezután döntést hozni akkor, amikor már 100 %-ig biztosak vagyunk abban, hogy honnan fogunk rendelni és hogy az miért jó.

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbbünknek fontos 10, 20, 50 vagy akár 100 000 Ft, és a motorozásnál nagyon hamar összejönnek ezek az összegek, és természetesen nem az a lényeg, hogy a legdrágábbat válasszuk, hanem az hogy a legbiztonságosabbat.

Én is azok közé tartozom, akik számára nagy segítséget nyújtott számítógép, és ezzel együtt az internet elterjedése, mert ha ezek nem lennének, nem tudtam volna motoros boltokat nézni a neten, így valószínűleg élőben sokkal kevesebb üzletet néztem volna meg, hiszen túl időigényes lett volna a számomra.