Megtaláltuk a tökéletes arckrémet a lányomnak!

Zsuzsi, a lányom most 3. osztályos. Elmentek egy informatikai táborba a pár hete, de szegénykém nagyon leégett, főleg az arca. A párommal sokáig tanakodtunk, amikor Zsuzsika megjött, hogy mi legyen, mert nagyon fájt neki és elég érzékeny a bőre a különböző kenőcsökre, krémekre. Gondoltam akkor, hogy ha rendelnénk valamilyen teljesen természetes alapanyagú arckrémet, akkor az, biztosan jó lenne Zsuzsi arcára. Arckrémek, amik nem mesterséges anyagokból készültek, az aquamundi.hu oldalon fellelhetőek, mi is rendeltünk már onnan, de eddig mindig csak natúr szappanokat. Most viszont eszünkbe jutott, hogy onnan kéne rendelnünk mindenképpen, mert azok az arckrémek a legjobbak, nagyon jó lesz Zsuzsi arcára. Ezért rendeltünk is többfélét, mert akkor már a párom is rendelt magának és én is akartam pár dolgot venni tőlük, így eléggé tele is lett a kosarunk, de nem bánjuk, mert erre szívesen áldozunk.

Sajnos nálunk mindenkinek a családban érzékeny a bőre, így kénytelenek vagyunk megválogatni, hogy milyen kozmetikumokat használunk, mert komoly fájdalmakkal járhat az, ha mondjuk nem a bőrünknek megfelelő arckrémek közül válogatunk. Mindig megnézzük, hogy mit tartalmaznak és ilyenkor az ár egyáltalán nem mérvadó, mert fontosabb a mi saját egészségünk, mint a pénz. Szerintem nagyon szuper, hogy van egy ilyen oldal, ahol pontosan erre specializálódtak, és kifejezetten natúr kozmetikai termékeket árulnak, mert biztos vagyok benne, hogy nem csak mi vagyunk ilyen „szerencsések”, hogy érzékeny a bőrünk.

Egyébként nagyon élvezte a tábort, nagyon imádja a számítástechnikát, informatikát, és mint egy 21. században született gyermek, teljesen képben is van minden okos eszköz használatával, már jobban is talán, mint én vagy például a párom. Elég ijesztő!